Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİSPOR yönetimi bir yandan transfer yasağını kaldırmak için çabalarken, diğer taraftan da yeni teknik direktörü belirlemeye çalışıyor. Yeşil-siyahlı ekibin geçen sezon ligde kalmasını sağlayan Teknik Direktör Koray Palaz dün kente gelerek Başkan Süleyman Urkay'la görüştü. Palaz'ın güçlü bir kadroda ısrar etmesi üzerine alternatif isimlere yönelen yöneticiler üç teknik adamla temasa geçerken, Ali Tandoğan isminin ağırlık kazandığı öğrenildi. Bu akşam toplanarak Palaz'ın şartlarını değerlendirecek yönetim, diğer teknik adamları da masaya yatırıp kararını  verecek.

Koray Palaz'ın gerek kendisi için istediği ücretin, gerekse güçlü bir kadro oluşturulması şartının anlaşmayı zorlaştırdığını dile getiren yöneticiler, sorunu en kısa sürede çözeceklerini söylediler. Diğer yandan 3 milyon 350 bin TL olarak bilinen transfer yasağına yol açan eski futbolcu ve teknik adam borçlarının 4 milyon 350 bin TL olduğunu öğrenen yönetim, 1 milyon TL farkı bulmaya çalışıyor. "Ummadığımız bir rakamla karşılaştık" diyen Başkan Urkay, "Borcu bu hafta içinde ödemek istiyoruz. Yönetimdeki arkadaşlarla gerekli rakamı bulmaya çalışıyoruz. Yarın bu sorunu çözeriz" dedi.

ZOLAN'A ZİYARET

Denizlispor'da Süleyman Urkay başkanlığındaki yeni yönetim, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşmede yönetimin destek talebinde bulunduğu Osman Zolan, "Denizlispor bu kentin ortak paydasıdır. Kulübün başarısı için herkesin elinden geleni yapması gerekir. Bu kapsamda biz de yasalar çerçevesinde gerekli desteği dün olduğu gibi bugün de vereceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim