Alima Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup ederek milli maç arasına moralli giren Denizlispor’da teknik direktör Koray Palaz, “Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Diriliş Kayseri’de Erciyesspor karşısında devam edecek” dedi.

PTT 1. Lig’de 26’ıncı haftayı üç puanla kapatan Denizlispor’da iki haftadır gülmeyen yüzler, Alima Yeni Malatyaspor galibiyeti ile gülmeye başladı. Adanaspor ve Balıkesirspor mağlubiyetlerinin ardından dip yapan moraller, düşme hattındaki rakiplerin puan kaybıyla yerine geldi. Yeni Malatyaspor’u hem oyun anlamında hem de skor olarak eze eze mağlup eden yeşil siyahlı ekipte keyifler de yerine geldi.

‘OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’

Maç esnasında ilk yarının son anlarında yerdeki pet şişeye vurduğu gerekçesi ile tribüne gönderilen Teknik Direktör Koray Palaz, ihtiyaçları olan üç puanı aldıklarını, rakiplerin puan kaybettiği haftada alınan galibiyetin çok daha fazla anlam kazandığını ifade etti. Palaz, “Stresli ve bizim açımızdan gergin bir maçtı. Herşeye rağmen 90 dakika sahada kalan takımımı ve futbolcularımı ayrı ayrı kutluyorum. Bu takımın ligde kalacağına olan inancım tam. Burada başlayan dirilişimiz Kayseri’de de devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilişim