Türkiye Voleybol Bayanlar 3. Liginde ilk yarı tamamlandı. Denizli temsilcisi Gençlik Hizmetleri Voleybol Takımı, ilk yarının son haftasında 28 Aralık Pazar günü Merkez Spor Salonunda Söke Ege Koleji’ni ağırladı. Denizli temsilcisinde Kulüp Başkanı Tamer Besim ve yöneticiler karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.

 

GENÇLER FIRSAT BULDU

Rakibine oranla daha tecrübeli isimlerden oluşan Denizli temsilcisi, maça çok hızlı başladı. İlk seti 25-9 gibi bir farkla kapatan Sultanlar’da, diğer setlerde genç sporculardan oluşan yedek ağırlıklı bir kadro sahadaydı. İkinci seti 25-18, son seti de 25-21 ile geçen temsilcimiz haftayı galibiyetle kapadı.

 

ANTRENÖR OBAN “İLK YARIDA KAYBEDİLEN PUANLARI TELAFİ EDECEĞİZ”

Denizli Gençlik Hizmetleri Antrenörü Mehmet Oban, konuk ettikleri Söke ekibini mücadelelerinden dolayı kutladı. Bu maçta genç sporculara daha fazla şans verdiklerini kaydeden Oban, galibiyetle ilk yarıyı tamamladıkları için mutlu olduğunu, ara vermeden çalışmalara devam edeceklerini kaydetti. İlk yarıda kaybettikleri puanları, ligin ikinci yarısında telafi edecek kadroya sahip olduklarını söyleyen Oban, Denizlili sporseverleri maçlarda destek olmaya davet etti.

 

BAŞKAN BESİM “ZİRVE TAKİBİMİZ DEVAM EDİYOR”

2. Lig hedefini kovalayan ve ligin ilk yarısını Söke galibiyetiyle 4. sırada tamamlayan Denizli ekibinde Kulüp Başkanı Tamer Besim, yönetim olarak takımdan memnun olduklarını, iddialarını sezonun son düdüğüne kadar sürdüreceklerini söyledi. İkinci yarının ilk maçında sıralamada kendilerinden bir basamak üstte yer alan Tire Belediye ile iç sahada oynayacaklarını hatırlatan Besim, bu maça Denizlili tüm sporseverleri davet etti.  

Editör: TE Bilişim