Denizli Güreş Eğitim Merkezi öğrencileri Şaban Ulutaş ve İbrahim Şuayip Ulutaş, Türkiye Güreş Federasyonunun 06-20 Ağustos tarihlerinde Yalova’da gerçekleştireceği Milli Takım kampına davet edildi..

Geçmişte birçok güreşçiyi Türk sporuna kazandıran Denizli Güreş Eğitim Merkezi, iki minik sporcuyu daha milli takım hazırlık kampına gönderdi. Yolculuk öncesi Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret eden güreşçilere, antrenör Ayhan Pehlivan ile Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Gökkaya eşlik etti.

İKİSİ DE ÇOK HEYECANLI

Arkadaşları memleketlerinde tatil yaparken iki küçük sporcu Şaban Ulutaş ve İbrahim Şuayip Ulutaş, Federasyonun daveti üzerine Milli Takım hazırlık kampı için Yalova’nın yolunu tuttu. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen sporcular, yolculuk öncesi İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyarette kampta iyi bir form yakalamak istediklerini, kendilerine güvenenleri mahçup etmeyerek çok çalışıp uzun yıllar milli formayı giymek istediklerini söyledi.

İBANOĞLU ‘YOLLARI AÇIK OLSUN’

Güreşçileri ağırlayan Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Güreş Eğitim Merkezinin bundan iki sene önce Karakucak seçmeleri sırasında keşfederek kadrosuna kattığı küçük sporculardan ikisinin bugün milli takım kamplarına davet edilmesinin gurur verici olduğunu söyledi. Küçük sporculara, hayatın her aşamasında çok çalışmaları tavsiyesinde bulunan İbanoğlu, milli takım kampı ve sonrasında başlayacak yeni sezonda yollarının açık olmasını diledi. 

 

 

Editör: TE Bilişim