Denizlispor Başkan Yardımcısı Osman Zorlu, Rusya’da devam eden 21’inci Dünya Kupası heyecanını yerine yaşıyor. Burada menajerler ve ünlü spor adamlarıyla görüşen ve Denizlispor için çalışmalar yürüten Zorlu, karşılaşmaları da yerinde takip ediyor.

ZORLU RUSYA’DA ÇALIŞIYOR

Yeşil siyahlı kulüp için araştırmalarda yürüten Zorlu, kulübün mali yapısına uyacak futbolcuları da mercek altına alıyor. İzlediği karşılaşmalarda Türk bayrağını da dalgalandırmayı ihmal etmeyen Zorlu, “Dünya Kupası heyecanını yaşamak için Rusya’ya gittik. Burada dünyanın saygı duyduğu spor adamlarıyla Denizlispor’u konuşuyoruz. Şehrimizin takımına fayda getirecek işler yapmaya çalışıyoruz. Bize uygun düşecek oyunculara göz atıyoruz. Menajerlerle görüşüyoruz. Her şey Horoz için…” diye konuştu.
ÖZÇELİK’LE GÖRÜŞTÜ

 Başkan Yardımcısı Zorlu,  yayıncı kuruluş TRT ile Dünya Kupası’nda bulunan Levent Özçelik’le de Denizlispor’un son durumunu değerlendirdi ve hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Zorlu, “ Denizlispor’u her yerde yaşatmaya çalışıyoruz. Levent Özçelik’le de takımımız hakkında konuştuk. Onlarda Denizlispor’u takip ediyor” dedi. 


 

Editör: TE Bilişim