Transferde hareketli günler geçiren Denizlispor, takım içinde alacakları olan futbolculara ödemelerini gerçekleştirdi. Mehmet Akyüz ve Ziya’nın paralarını ödeyen yönetim, imza şova bu haftadan itibaren başlayacak.

Denizlispor iç ve dış transferde gaza bastı. Muhammet Himmet ve Gökhan Süzen’e imza attıran yeşil-siyahlılar iç transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Horozlar sözleşmesi sona eren Cenk ve Burak’la anlaşma sağladı. Burak’ın Denizli’ye gelince imza atacağı, Cuma günü dünya evine girecek olan Cenk’in ise düğünden sonra kente alarak resmi sözleşmeyi imzalayacağı kaydedildi.

YILDIZLARA PARALAR ÖDENDİ
Sezonun sona ermesinin ardından alacakları ödenmediği gerekçesiyle kulübe ihtar çeken Mehmet Akyüz ve Ziya Alkurt’a ödeme yapan Horoz, bu oyuncularında boşa çıkmasını engelledi. Geçen sezon gösterdikleri performanslarla yeşil-siyahlılar ipten alan iki yıldızında gelecek sezon kesinlikle Denizlispor’da forma giyeceği belirtildi.

AİSSATİ KALDI
Denizlispor’un imza atması için uzun süredir uğraş verdiği Aissati’de Horoz dedi. Ligin bitmesiyle birlikte bir çok takımdan teklif alan Faslı yıldız, önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacak. İç transferde şu ana kadar 3 oyuncuyla anlaşan Denizlisporlu kurmayların diğer oyuncularla anlaşması olası gözükmüyor.

Editör: TE Bilişim