Denizlispor’da akşam saatlerinde yönetim kurulu olağan üstü yönetim çağrısı yapıldı. Başkan Mustafa Şavluk ve tüm yönetim kurulu üyeleri Gümüşler de bulunan Denizlispor Kulübünün tesislerinde bir araya geldiler.

Şuana kadar ortaya atılan iddiaya göre yönetim kurulu kongre kararı aldı. Kongre kararı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken yönetim toplantısı halen devam etmektedir. Sürecin maddi olanaksızlıklar sebebi ile  gerçekleştiği öğrenilirken akil heyet Abdülkadir Uslu, Derya Baltalı şuana kadar Denizlispor’a yaptıkları maddi desteği sürdüremez hale geldiklerini dile getirdiler ve devre arası yapılacak olan transferlere kaynak bulmakta zorlandıkları iddia edildi.

Akil Adam Abdülkadir Uslu kulis söylentilerine göre; “Şu aşamada biz elimizden geleni yaptık bütün yük yönetim ve bizim üzerimizdeydi. Şu ana kadar taşın altına elimizi değil gövdemizi soktuk. Borçları 13 milyon liraya kadar indirdik. Ancak dayanacak gücümüz kalmadı. Denizlispor için destek zamanı. Bu konuda yapabileceğimizi yaptık. Denizli kamuoyunun bu kulübe sahip çıkması gerekiyor dedi. Kongre kararının ardından gözler bir diğer akil adam görevinde olan Hasan Kıbrıslıoğlu’na çevrildi. Kıbrıslıoğlu’nun  bu konuda kendisine gelebilecek olan tekliflere sıcak baktığı ifade edilirken Derya Baltalı’nın da yeni yönetim konusunda etkin rol alacağı söyleniliyor. Ancak tüm bu dedikodular biraz sonra tamamlanacak olan Denizlispor yönetim kurulunun olağan üstü gerçekleştiren toplantısının ardından kesinlik kazanacak. Bizde sizlere pamukkalehaber.com olarak Denizlispor ile ilgili olan gelişmeleri vermeye devam edeceğiz. 

Editör: TE Bilişim