Kadın futbol 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Horozkent Kadın Futbol Kulübü, 7. Hafta maçında İzmir ekibi Karşıyaka Beden Eğitimi ve Spor Eğitim Merkezi’ni(BESEM) konuk etti. Şirinköy Stadında oynanan maçta yeşil siyahlılar, kontrollü başladığı maçta üstünlüğünü baştan sonra korumayı başardı.

6.dakikada Rabiya İsgi’nin ceza sahasının dışından yaklaşık 30 metrelik mesafeden bulduğu enfes golle öne geçen Denizli ekibi, ilk yarıda 15’te Elif Duru’nun attığı golle farkı ikiye çıkardı. 22.dakikada kaptan Huriye Selçik attığı golle farkı 3’e çıkarırken, 24’te sahneye bir kez daha Rabiya İsgi çıktı. İsgi, rakibe çarparak yön değiştiren topla ağları bir kez daha sarsmayı başardı. 31.dakikada ise Elif Duru attığı golle ilk yarının skorunu da elde etti.

İlk yarısı 5-0 biten maçta Horozkent, 57’de Sude Karabuğa 80’de ise Seda’nın attığı golle farkı 7’ye çıkardı. Maçta son sözü ise 90.dakikada ceza sahasının dışından attığı golle Özge Tosun söyledi(8-0). 7.maçını da kazanan Denizli ekibi, 3. Grup’ta namağlup liderliğini sürdürdü. Yeşil siyahlılar, 8. Hafta maçında 5 Ocak Pazar günü deplasmanda Nazilli Belediyespor’u konuk olacak.

Editör: TE Bilişim