Denizli Haber - Kadın futbol 3. Lig 3. Grup’ta 13 maçta 12 galibiyet ve 1 beraberlik alarak namağlup grup lideri olan Horozkentspor, pandemi nedeniyle Mart ayında ertelenen ardından da TFF tarafından kalan 5 maçın oynanmamasına karar verilmesiyle beklemeye başlamıştı. Geçen hafta TFF ile Kadın Futbol Kulüpleri Birliği arasında yapılan toplantıda 3. Lig’de en başarılı 24 takımın 2. Lig’e terfi edilmesine karar verilmişti.

Alınan bu kararın ardından resmi açıklama Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapıldı. Alınan karara göre 3. Lig’de oynadığı maçlar başına 2 puan üzerine çıkma başarısı gösteren 24 takım arasında Denizli ekibi 4.sırada yer aldı. Yeşil siyahlılar, yeni sezonda Denizli’yi kadın 2. Lig’de mücadele edecek.  

AZMETTİK BAŞARDIK

Horozkentspor Kulüp Başkanı Kamil Karabuğa, “Çok çetin yollardan geçtik. Biz şampiyon olarak 2. Lig’e çıkmak istiyorduk. Son yıllarda sürekli 2. Lig’in kapısından dönüyorduk. Pandemi arası öncesi 3. Grup’ta namağlup grup lideri idik. TFF’nin en başarılı 3. Lig takımları arasında 4.sırada yer aldık. Azmettik, başardık. Artık Denizli’mize kızlarımıza destek vermek düşüyor. Hep birlikte daha da ileriye gidebiliriz. Bu başarıda en büyük pay kızlarımızın. Başta kızlarımız olmak üzere, sporcu ailelerimize, şehrimizin ileri gelenlerine ve tüm Denizli’ye teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim