2015-2016 futbol sezonu öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yayınladığı mesajında Denizlispor’a başarılar diledi.

Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de bu hafta sonu oynanacak karşılamalar ile yeni sezon başlayacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu yeni sezon öncesi bir mesaj yayınladı.

“14 Ağustos 2015 tarihinde başlayacak 2015-2016 futbol sezonunun hepimizin ortak dileği olan dostluğun, kardeşliğin ve fair-play'in yaşandığı, kötü olayların ve çirkinliklerin olmayacağı bir sezon olmasını dilerim. Şehrimizin PTT 1. Lig’de ki temsilcisi Denizlispor’umuz da; başta Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet olmak üzere; heyecanlı, umutlu ve istekli bir şekilde kadrosunu güçlendirdiğimiz futbol takımımızın özlenen başarıları kazandıracağına inanıyorum.

Bu duygularla yeni sezonun tüm takımlarımıza ve şehrimizin değeri Denizlispor’umuza hayırlı olmasını temenni eder, ilk maçımız olan Alanyaspor karşılaşmasında takımımıza başarılar dilerim.” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim