Denizlispor Takım Kaptanlarından Mustafa Keçeli ve Veli Acar, Cumartesi günü oynanacak olan maçta, tüm taraftarlarımızı takıma destek olarak seklediklerini söyledi.

Kaptanlardan Taraftalara Çağrı

Denizlispor'un kaptanlarından taraftarlara Çağrı, Kaptan Keçeli “Göztepe galibiyetinden sonra güzel bir hava yakaladığımızı düşünüyoruz. Bu hafta Denizli'de oynayacağımız Giresunspor maçında taraftarımıza çok iş düşüyor. Gelip takımını destekleme zamanı geldi. Bizler elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Veli Acar ise “ Göztepe maçındaki taraftar baskısın maçı izleyen herkes görmüştür. Bizler bu takımı bu durumdan kurtarmaya çalışıyoruz. Zaman artık takımımızı desteleme zamanı. Bütün taraftarımızı stadımızda görmek istiyoruz” diye söyledi.

Denizlispor'un Basın Sözcüsü, Yasin Özpek “ARTIK BİRLİK ZAMANI“

Artık birlik zamanı diyen Basın Sözcümüz ve aynı zamanda Pazarlama,Sponsorluklar ve Taraftardan sorumlu Asbaşkanımız Yasin Özpek, “Artık birlik olunacaksa o zaman geldi.

Takımımızın ciddi anlamda desteğe ihtiyacı var.  Hafta sonu yapacak olduğumuz Giresun maçına ve Pazar günü takımımız için düzenlenen Deve Güreşleri organizasyonuna herkesi bekliyoruz. Katılımın çok sayıda olacağını düşündüğümüz organizasyona  güzel bir Pazar günü geçirmek isteyen herkesi görmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim