Geçtiğimiz hafta Analig ve Okul Sporları grup maçlarına katılan Karate ve Badminton sporcuları, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.  

Karatede aralarında 2015 yılı Avrupa Şampiyonu Batuhan Özdemir ve Dünya Şampiyonası tecrübesini yaşayan Kerem Kaya gibi isimlerinde bulunduğu Denizlili sporcular, Okullar Türkiye Finalleri öncesi İbanoğlu’na hedeflerini anlattı.

4-6 MART’TA DÜZCE’DE SAHNE ALACAKLAR

Okul Sporları karate gruplarına Denizli’den katılan 18 sporcunun 15’i finallere adını yazdırdı. 4-6 Mart tarihlerinde Düzce’de yapılacak finallerde sporcular madalyayla dönmek istediklerini söyledi. Ziyarette hazır bulunan Karate Antrenörleri, Temmuz ayında Trabzon’da Dünya Spor Oyunları yapılacağını ifade ederek Denizli’den oyunlara sporcu göndermek istediklerini kaydetti.

BADMİNTONDA YILDIZLAR YETİŞİYOR

 Bilecik’te yapılan Analig gruplarında, hem kız hem erkek takımları ile birinci olmayı başaran badminton sporcuları finallere göz kırptı. Antrenör Nurgül Çakır ve 15 sporcu İbanoğlu’na yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

İBANOĞLU ‘HEDEFLERİNİZİ BÜYÜK TUTUN’

Sporcuları elde ettiği başarılardan dolayı kutlayan İl Müdürü Ahmet İbanoğlu,  önümüzdeki yarışmalarda başarılar diledi. Sporculara hedeflerini büyük tutmalarını, hedefe giden yolda çok çalışmaları tavsiyesinde bulunan İbanoğlu, sporculardan aynı başarıyı okullarında derslerinde de sürdürmelerini istedi.

 

Editör: TE Bilişim