Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Denizli'de tamamlayan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ikinci etap için Bolu Koru Otel'de kampa girdi. 
Günü çift antrenman yaparak geçiren temsilcimizde moraller üst düzeyde.
Başantrenör Şahin Ateşdağlı, yeni sezon öncesı sıkı bir tempoda çalıştıklarını söyledi.
Ateşdağlı," TBL’de biz şampiyonluk parolası ile çıktık. Bu tek hedefimiz. O doğrultuda bir takım kurduk.  Denizli halkına ihtiyacımız var. Yönetim olarak kenetlendik. Geçen sene yarım kalan işi devam ettirmek istiyoruz ”şeklinde konuştu.

Öte yandan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket 10-12 Eylül tarihleri arasında Denizli'de düzenlenecek olan   Hotel Angel's Park Hazırlık Turnuvası'nda TBL takımlarından Bornova Belediyespor, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ve Süper Lig ekiplerinden HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

17-19 Eylül'de ise 12. Final Basketbol Turnuvası için Bursa'ya gidecek olan temsilcimiz burada ise Finalspor, Akhisar Belediye ve Sigortam.Net ile oynayacak.

Son olarak ise 27 Eylül- 4 Ekim'de Ankara'da Federasyon Kupasına katılacak olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket D grubunda yer alacak ve buradada Akhisar Basketbol, Ankara Mamak Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye ile karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilişim