Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, 2020-2021 basketbol ve tüm spor takımlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi. Uslu," Tatbiki içinden geçtiğimiz bir pandemi bir salgın süreci var. Bu salgının müsaade ettiği ölçüde ve salgının yayılmasını engelleyecek kurallara riayet edilerek sportif faaliyetlere devam edilecek. Ben öncelikle Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ve aynı ligde mücadele eden bütün takımlara hastalıksız virüssüz sağlık içerisinde bir ligi oynayıp ve bitirmeyi diliyorum. Büyük bir emekle kurulmuş olan takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

AİLEMİZ GİDEREK BÜYÜYOR

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,  yeni sezonun tüm sporcularımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum diyerek," Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Hiç beklemediğimiz bir salgınla karşı karşıya geldik. Geçen sezon takımımız çok güzel bir ivme yakalamıştı ancak pandemi patlak verdi. Ligi 3.lükle bitirdik ama devam etseydik kendi çabamızla bir üst lige çıkacağımıza inanmıştık. Her geçen gün ailemiz büyüyor. Yönetimde bazı değişiklikler oldu ama yönetimden ayrılan arkadaşlarımızda şuan buradalar. Bu da bizim için gurur verici. Ben öncelikle Merkezefendi Kaymakamımız Dr. Adem Uslu’ya çok teşekkür ediyorum. Kendisi ciddi anlamda bir basketbol seyircisi. Bizi ve takımımızı burada yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür ediyorum. Tabi ailemiz giderek büyüyor. Sponsorlarımız büyüyor. İnsanlar bu başarıyı bu azmi gördükçe daha çok inanıyorlar daha çok güveniyorlar. Bu anlamda Veli Deveciler başkanıma teşekkür ediyorum. Gerçekten geçen yıl çok güzel bir performans sergiledi. Şuan bir üst lige namzetiz. Bu üst lige namzet olmakta bir başarı. Kriterleri sağlamakta bizim için bir başarı. Olur yada olmaz o ayrı bir konu. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.  İddialıyız. Transferlerimiz var. Yabancı oyuncularımız var. Geçmiş dönemden kalan, bizimle bu yolda yürüyen çok başarılı arkadaşlarımız var. İnşallah bu aileyi giderek büyüteceğiz.  Tabi bunun yanı sıra Merkezefendi Belediyesi olarak alt yapı da bizim için çok önemli olacak bu dönemde.  Sezonumuz başlıyor. Umut ediyorum ki bu salgını bir an önce atlatırız. Her şey normale döner. O tribünlerdeki o coşkuyu heyecanı hep birlikte yaşarız. Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu.

HERKES BİZE DESTEK VERDİ

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler ise şunları söyledi. Deveciler," Geçen sezon gerçekten güzel bir dönem geçirdik başarılıda bir takımımız oldu. Herkes bize çok destek verdi. Bundan sonra ve bundan sonraki yıllarda da bizim amacımız Denizli Basketbolu çok seviyor. Bu sevginin karşılığında bizde bir şeyler yapmak istiyoruz Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın desteğiyle bu sevgiyi daha da yükseltmek istiyoruz. Umarım sağlık sıhhat her şey yolunda gider.  Bu pandemiden kaynaklanan zor günleri atlatırız. Hepimiz için çok güzel olur" dedi.  Denizli Basket Coachu Şahin Ateşdağlı, öncelikli hedeflerinin doğru basket oynamak olduğunu ifade etti. Gerçekleştirilen lansman oyuncu ve katılımcıların birlikte çektirdiği fotoğrafının ardından sona erdi

Editör: TE Bilişim