Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, Pazar günü oynayacağı Bandırma Kırmızı maçının hazırlıklarını tamamladı. Son yapılan antrenmanda basketbolcuların son derece neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Baş antrenör Şahin Ateşdağlı nezaretinde hafta başından bu yana sıkı çalışan temsilcimiz, Bandırma maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Öte yandan 3 haftadan bu yana sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Gökhan Yazcıoğlu’nun antrenör Ateşdağlı’nın görev vermesi halinde Bandırma karşısında formasını giyebileceği öğrenildi.

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Basın Sözcüsü Yaşar Kımıl, çok iyi bir takım olduklarını ve karakterli teknik heyet ve oyunculardan kurulu olduklarını söyleyerek, “Bandırma Kırmızı maçında yeni bir sayfa açacağız. Hocamıza ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Biz çok iyi bir takımız. Lig çok uzun bir maraton ve bu uzun maraton sonunda bu ligi en iyi yerlerde bitireceğimize olan inancım tamdır” dedi.

Diğer taraftan Bandırma maçı için takımımız Cumartesi sabah kara yoluyla Bandırma’ya hareket edecek. Kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Editör: TE Bilişim