Türkiye Şampiyonasından dönen Denizlili Muay Thaiciler, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’na hedeflerini anlattı.

Şubat ayı başında yapılan Türkiye Muay Thai Şampiyonasında Denizlili sporcular Muhammet Furkan Aydın minikler kategorisinde altın madalya, Alperen Uçar ve Seher Belge ise Alt Gençler kategorisinde bronz madalya kazandı.

Antrenör Fatma Aydın ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret eden sporcular, hedeflerini anlattı.

 

BALKAN ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

Haftanın 3 günü Seçkin Spor Kulübü antrenman salonunda çalışmalarını sürdüren sporcular, önümüzde ki aylarda yapılacak Balkan Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler. Antrenör Fatma Aydın, Minikler Türkiye Şampiyonu olan Muhammet Furkan Aydın’ın, 1-7 Eylül tarihlerinde Thailand’da gerçekleşecek Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandığını, sponsor desteği sağlandığı takdirde katılacaklarını açıkladı. Seher Belge ve Alperen Uçar hedeflerinin milli takım forması altında uluslar arası başarılar kazanmak olduğunu söyledi.

 

İBANOĞLU TEBRİK ETTİ

Sporcuları ve antrenör Fatma Aydın’ı elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan İbanoğlu, büyük hedeflere giden yolun hayal etmek ve çok çalışmaktan geçtiğini söyledi. İbanoğlu, sporculardan aynı başarıyı okullarında derslerinde de sürdürmelerini istedi.

 

Editör: TE Bilişim