Denizli İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri, Kayseri’de düzenlenen Okullar arası İşitme Engelliler Gençler Türkiye Şampiyonasında Futbol dalında Türkiye Şampiyonu olurken Kız ve Erkek Basketbol takımları da Türkiye 2.si olarak Denizli’nin gururu oldular.

 Denizli İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi okul Müdürü Tarık Tutumlu, Kayseri’de düzenlenen Okullar arası İşitme Engelliler Gençler Türkiye Şampiyonasında Denizliyi başarıyla temsil ettiklerini söyleyerek; “Futbol takımımız Türkiye şampiyonu olmuş, Kız ve Erkek Basketbol takımlarımız ise ikinci olarak bizi memnun etmiştir.

Geçen yıl yapılan müsabakalar da da aynı sonuçları elde etmiştik. Önümüzdeki yıl inşallah tüm takımlarımız şampiyonluklara ipotek koyacaktır. Ayrıca; Yüksek atlamada Ebru TOK isimli öğrencimiz Türkiye şampiyonu ve erkekler 800 metrede Ali KORKMAZ Türkiye ikincisi olmuştur. Başarıların kazanılmasında bize destek olan Sayın Kaymakamımıza, Sayın Gençlik Spor İl Müdürümüze, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, emeği geçen değerli idareci ve çalıştırıcı öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. 

Editör: TE Bilişim