Step Aerobik çalışmalarını okul bünyesindeki kulüp faaliyetleri içerisinde yürüten Özel PEV Okulları, katıldığı yarışmalardan derecelerle döndü.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 20.02.2019 tarihinde Kredi Yurtlar Kurumu Spor Salonunda düzenlediği 2018-2019 Sezonu Okul Sporları İl Birinciliği Yarışmaları’na katılan Özel PEV Okulları, 3 kategoride 27 öğrenci ile başarılı sonuçlar elde etti. Küçükler kategorisinde Ceyda Kayra Mutçalı, Özün Akıncı, Meriç İplikçi, Berin Ünal, Naz Tan, Elif Lamia İnan, Ekin Saçkan, Zeynep Sena Küçük Yılmaz'dan oluşan takım; Denizli ikincisi oldu.

Yıldızlar kategorisinde ise Doğa Gündemir, Öykü Yalçın, Nehir Çetin, İdil Ovacıklı, Sevgi Sıla Kıraç, Ecem Su Ersarı, Zeynep Kasapoğlu, İlayda Sarıkaya, Zeyneb Baltalı, Meltem Sizhan, Öykü Ertuğrul'dan oluşan takım; yine Denizli ikincisi olarak kendi okullarını başarı ile temsil etti.

Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi olarak Gençler Kategorisi’nde katılan ve İpek Uzunay, Şevval Naz Şeviker, Damla Erdoğan, Selin Gülhan Korkusuz, Busenur Alataş, Müşerref Rana Aktaş, Hatice Yağmur Aydemir, Elif Künarlıoğlu isimli öğrencilerden oluşan takım ise Denizli dördüncüsü oldu.

Editör: TE Bilişim