17 hafta sonunda 17 puanla 15’inci sırada bulunan Denizlispor’un play-off potası olarak nitelendirilen 6’ıncı sıra ile arasında sadece 9 puanlık bir fark bulunuyor.

Başkan Mustafa Şavluk’un göreve geldiği günden bu yana hedef olarak gösterdiği play-off, puan cetvelindeki sıralamaya bakıldığında zor gibi görünse de, puana bakıldığında imkansız görünmüyor. 16’ıncı sıradaki Şanlıurfaspor’un averajla üstünde 15’inci sırada bulunan yeşil siyahlıların, lider Elazığspor ile arasında 12 puanlık bir fark bulunuyor. Camianın hedeflediği play-off potası ile arasında ise 9 puanlık bir fark var.

 

LİDER BİLE 22 PUAN KAYBETTİ

Avrupa’nın en çekişmeli liglerinden biri olan PTT 1. Lig’de heyecan bu sezon daha doruklarda yaşanıyor. Aynı puana sahip Elazığspor birinci, Karabükspor ikinci sırada yer alıyor. Üçüncü sıradaki Adanaspor’un 27, 26 puana sahip Adana Demirspor, Giresunspor ve Alanyaspor ise sırasıyla dördüncü, beşinci ve altıncı sırada yer alıyor. Temsilcimizi şimdilik yakından ilgilendiren alt sıralarda da durum zirveden farklı değil. 13 puanlı Karşıyaka ligin dibinde sürüden kopmuş olarak göze çarparken, 16 puanlı 1461 Trabzon 17’inci, 17 puanlı iki takımdan Şanlıurfa 16, Denizlispor ise 15’inci sırada yer alıyor. Ligin zirvesinde yer alan Elazığspor’un dahi toplamda 22 puan kaybettiği düşünülürse Horoz’un play-off hedefinden çok da uzak olmadığı net bir şekilde görünüyor.

 

Editör: TE Bilişim