Okul Sporları Basketbol Genç Kızlarda gülen taraf Denizli Lisesi, Genç Erkekler kategorisinde ise Yüksekçıta Anadolu Lisesi oldu. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda oynanan müsabakalarda tribünler tıklım tıklımdı.

PAMUKKALEHABER

Okul Sporları Basketbol Genç Kızlar ve Erkekler kategorisinde 4’lü final müsabakaları yapıldı. Müthiş atmosfer altında oynanan maçlarda sporcuları arkadaşları ve yakınları yalnız bırakmadı. Final maçlarını izleyen Denizli Vali Yrd. Celalettin Cantürk, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Şener Bayram genç sporcuların heyecanına ortak oldu. 

GENÇ ERKEKLERİN ŞAMPİYONU YÜKSEKÇITA
Okul Sporları Genç Erkekler kategorisinde oynanan 4’lü Final maçları çekişmeli maçlara sahne oldu. Finalde Yüksekçıta Anadolu Lisesi ile Erbakır Fen Lisesi karşı karşıya geldi. Yüksekçıta Anadolu Lisesi baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı kazanmayı bildi. 

KIZLARDA ŞAMPİYON DENİZLİ LİSESİ
Genç Kızlar kategorisinde ise finalde Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni yenerek şampiyonluğa ulaşan Denizli Lisesi Kız takımının oyuncuları duygu dolu anlar yaşadı.

 İŞTE SONUÇLAR 
Genç Erkekler
1.    Yüksekçıta Anadolu Lisesi
2.    Erbakır Fen Lisesi
3.    Özel Fen Lisesi
4.    Özel Final Lisesi
Genç Kızlar
1.    Denizli Lisesi
2.    Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
3.    Denizli Hilmi Özcan Anadolu Lisesi
4.    Cumhuriyet Lisesi

Editör: TE Bilişim