Denizli Yıldızlar Spor Kulübü dev bir projenin ortağı oldu.

Gençlere ve gençliğe önem veren ve değer katan bir spor kulübü misyonu ile ilerleyen Denizli Yıldızlar Spor Kulübü, "Buharkent Gençleriyle Hayata Smaç, Potanın Şekerleri Parkede, Basketbol'a Küçük Dev Adımlar"gibi projelere bir yenisini daha ekledi. T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2015 Yılı Gençlik Projeleri Destekleme Programı 1. Çağrı Dönemi'nde "Bugünün Kızları, Yarının Anneleri - Domino Etkisi" Projesi kabul edildi.

Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yürütücülüğünde, Pamukkale Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Yıldızlar Spor Kulübü'nün ortaklığında olacak proje, Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ndeki meslek liselerinde eğitim gören 15-18 yaş arası madde bağımlısı olan ya da bu riski taşıyan genç kızların sağlıklı yaşam, spor, ve sosyal faaliyetler yoluyla sosyal yaşama dahil edilmesi ve geleceğin sağlıklı annelerinin yetiştirilmesi projesidir.

Denizli Yıldızlar Spor Kulübü, proje ortağı olarak hedef kitleye sağlıklı yaşam ve spor bilincinin aşılanmasında ilgili spor branşlarında verilecek uzman eğitimleri ile eğitimlerin planlanması, verilmesi, turnuvaların düzenlenmesi, yetenekli öğrencilerin ilgili spor branşlarına yönlendirilerek lisanslı sporcu olmalarına öncülük edilmesi hususunda rol oynayacak ve projenin sürdürülebilirliğine katkı sağlayacak.

 

DENİZLİ'DE BİR İLK

"Bugünün Kızları, Yarının Anneleri - Domino Etkisi Projesi" 'nin kabul edilmesi ile birlikte Denizli'de ilk kez bir spor projesi Gençlik Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklenmiş oldu.

Editör: TE Bilişim