Ferah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)- PTT 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor'un Asbaşkan ve Basın sözcüsü Yasin Özpek, başarısızlığın ve yönetim içindeki sorunların tek sorumlusunun Başkan Mustafa Şavluk olduğunu öne sürdü.

Başkan Şavluk'un yöneticilere karar defterindeki boş sayfalara imza attırıp daha sonra bu sayfalara kendi aldığı kararları yazdığını iddia eden Yasin Özpek, "Bu yapılan kanunsuz bir uygulamadır. 5 yönetici başkana tepki için istifa etti. Denizlispor'da problemin adı Mustafa Şavluk'tur" dedi.

Taraftarlarla, medyayla, eski ve yeni yöneticilerle kavgalı olan Başkan Şavluk'un camiayı birliştirmek yerine darmadağın ettiği iddiasında bulunan Yasin Özpek, neden istifa etmediği ile ilgili soruya şu cevabı verdi:

"Denizlispor çok zor günlerden geçiyor. Bu kulüp Başkan Şavluk dahil, kimsenin babasının çiftliği değil. Takımı ligde tutmak için başkana rağmen elimizden geleni yapacağız.

Ben ya da bir kaç yönetici daha istifa etse büyük kaos olacak. Denizlispor'a bu kötülüğü yapma hakkımız yok. Başkan Şavluk maçlara gelmese, ortalıklarda hiç görünmese kulübe daha çok yararı olacak."

 

Editör: TE Bilişim