Yeni sezonda güçlü bir defans oluşturmak isteyen yeşil siyahlı kurmaylar rotasını yurtdışına çevirdi. İspanya ve Arnavutluk’tan iki stoper adayı Horozun gündeminde.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Deni lispor yönetimi defans hattına da takviye yapmayı planlıyor. Yeşil siyahlı kurmayların hedefinde olan futbolcular ise İspanya ve Arnavutluk’ta forma giyiyor. Denizlisporlu kurmaylara menajerler aracılığı ile önerilen İspanya 2. Lig ekiplerinden Real Zaragaza’nın 30 yaşındaki stoperi Bruno Caldini Perone’nin Türkiye’ye gel meye sıcak baktığı kaydedildi.

Brezilya asıllı olmasına rağmen İtalyan pasaportuna sahip futbolcu  futbol  yaşantısının önemli bölümünü kendi ülkesinde geçirdi. Deniz lispor’un diğer stoper adayı ise Arnavut luk’un Vllaznia takımında oynayan 23 yaşındaki fut bolcu Denis Pjeshka. Ülkesinin U21 Milli takımın da bir dönem dikkat çeken genç oyuncunun da yeşil siyahlı kulübe sıcak baktığı öğrenildi. Diğer yandan Denizlispor Başkanı Musta fa Üstek transfer çalışmalarının sürdüğünü yarından itibaren görüşmelerin başlayacağını kaydetti.

Editör: TE Bilişim