Voleybolda ilimizi temsil eden Denizli Gençlik, deplasmanda karşılaştığı Gelişim Koleji’ni 3-0 yenerek son hafta öncesi play-off’a kalmayı garantiledi.

TVF Bayanlar 3. Lig 1. Grupta zorlu rakiplerle mücadele eden Denizli’nin Sultanları, 21. Hafta maçında İzmir deplasmanında Gelişim Koleji ile karşılaştı. Gündüz bölümünde oynanan maçta playoff hesabı yapan Kepez Belediyespor’un lider Alaşehir’e yenilip lige havlu atması, Denizli’nin Sultanlarının maça rahat çıkmasını sağladı.

 

SULTANLAR ZORLANMADI

 Karşılaşmaya hızlı başlayan Denizli temsilcisi, Büşra ve Tuğçe’nin kazandırdığı sayılarla farkı birden açarak ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Mola dönüşü rakibe çok fazla sayı izni tanımayan Sultanlar, ilk seti 25-12 aldı. İddiası bulunmayan rakibi karşısında maç boyunca kontrolü elinde tutan Denizli Gençlik, ikinci seti 25-18, üçüncü seti de 25-22 alarak maçı 3-0 galip tamamladı.

 

ANTRENÖR OBAN ‘PLAY-OFF TAMAM, SIRA 2. LİGDE”

Denizli Gençlik Hizmetleri Başantrenörü Mehmet Oban, haftalardır sergiledikleri iyi oyunu Gelişim Koleji karşısında da sürdürdüklerini ve net bir skorla galip geldiklerini söyledi. Sezon boyunca çok çalıştıklarını ve final havasında çok maç oynadıklarını ifade eden Oban, şimdi ise play-off’a resmen katılıyor olmanın sevincini yaşadıklarını söyleyerek, kendilerine inanan ve destek olan herkese teşekkür etti.

   

ASBAŞKAN ÇELEBİ “HERKES ÇOK ÇALIŞTI, İLK HEDEFE ULAŞTIK”

İzmir deplasmanında takımı yalnız bırakmayan Denizli Gençlik Asbaşkanı Ali Çelebi, play-off’a kalma başarısı gösteren takımı kutladı. Takımın başarısı için gerek yönetim kurulu, gerekse teknik heyet ve sporcuların sezon boyunca çok çalıştığını söyleyen Çelebi, play-off’a kalarak ilk hedeflerine ulaştıklarını belirtti.

Bu süreçte Denizli’ye voleybolu sevdirdiklerini, bundan sonra ise ilimize üst liglerde yarışacak bir takım kazandırmak istediklerini kaydeden Çelebi, play-off’larda Denizli’nin desteğini beklediklerini ifade etti.

 

Editör: TE Bilişim