Bayanlar Voleybol 3. ligde Denizli’yi temsil eden Denizli Gençlik, 24 Şubat Çarşamba günü sezonun son iç saha maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Hafta sonu zorlu Gazi deplasmanından 3-0 gibi net bir sonuçla galip ayrılan Denizli Gençlik Bayan Voleybol Takımında play-off için geri sayım başladı. Sezonun bitmesine 3 maç kala evinde oynayacağı Aydın Büyükşehir Belediye maçıyla son kez taraftarıyla buluşacak voleybolcular bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

ANTRENÖR OBAN ‘REHAVETE KAPILMAMALIYIZ”

Üst üste aldığı galibiyetlerle Play-off için en avantajlı takım olan Denizli Gençlik’te Antrenör Mehmet Oban son maça kadar temkinli konuşmayı tercih ediyor. Henüz ligin sona ermediğini ve çok önemli üç maça çıkacaklarını söyleyen Oban, Aydın maçında taraftar desteğini yanlarında görmek istediklerini kaydetti. 

ASBAŞKAN ÇELEBİ ‘TARAFTARLA UĞURLAYALIM”

Denizli Gençlik Asbaşkanı Ali Çelebi, iç sahada ki son maçta tüm sporseverleri Merkez Spor Salonuna davet etti. Çelebi; ‘takım olarak zorlu ve stresli bir sezonun sonuna geldik, kalan maçları da kazanarak inşaallah play-off’lara kalmak istiyoruz’ dedi. Sezon boyunca iç saha maçlarında hep yanlarında olan taraftarları son maçta da salona gelip destek olmaya çağırdı.

24 Şubat Çarşamba günü saat 14.00’da Merkez Spor Salonunda oynanacak karşılaşmayı tüm sporseverler ücretsiz izleyebilecek.

 

Puan Durumu ve Kalan Maçlar

Editör: TE Bilişim