İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi tarafından 30. kez düzenlenen Meslek Odaları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, Final Maçlarıyla Sona Erdi.

Meslek Odaları arasında dostluk ve dayanışmayı güçlendirmek için geleneksel olarak her yıl düzenlenen 30.Meslek Odaları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, bu yıl vefat eden üyeleri Kenan Topçu, Özgen Aytan, Kenan Şahan, Mehmet Mert ve İbrahim Özkan anısına gerçekleştirildi.

17 Haziran da başlayan ve TMMOB üyesi 10 meslek odasının katıldığı geleneksel halı saha futbol turnuvası 1 Ağustos da oynanan final maçı ile sona erdi.  Uzun süren ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın son gününde 3.lük-4.lük maçı ile final karşılaşması oynandı.

Saat 19.00’ da oynanan ilk maçta Mimarlar Odası rakibi olan Elektrik Mühendisleri Odası’ nı 4-0 yenerek 3.‘ lüğü elde etti. Saat 20.00’ de başlayan final mücadelesinde ise İnşaat Mühendisleri Odası diğer finalist Makine Mühendisleri  Odası’ nı 4-2 yenerek bu sene şampiyon olmanın gururunu yaşadı.

Turnuvanın finalinde bir konuşma yapan İMO De­nizli Şube Başkanı Prof.Dr. Şevket Murat Şenel, çok çekişmeli bir finalin yaşandığını söyledi. Şenel "Her iki takımda iyi müca­dele etti. 3 senedir şampiyonluğumuz geçen sene el değiştirerek, Makine Mühendislerine geçmişti. Bu sene takımımız şampiyon oldu. Amaç şampiyonluk değil, amaç birlik, beraberlik. Turnuvaya katılan, her türlüğü emeği olan herkese çok teşekkürler” dedi.

Maçların tamamlanmasından sonra sıra ödül törenine geçildi.  İlk olarak turnuvanın gerçekleşmesine büyük katkı ve emek harcayan hakemlere İMO Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Sayın Savaş Polat tarafından plaket verildi. Bu yıl gol kralı olan Mimar Yunus Barunduk’ un ödülünü ise Mimarlar Odası Şube Başkanı Serdar Alayont verdi. Turnuvanın tek kadın futbolcusu olan Harita Müh. Dila Gül Gökçe’nin plaketini Harita Müh. Odası Denizli Temsilcisi Nazım Tanrıkulu verdi. Turnuvanın anısına, merhum Kenan Şahan’ın oğlu Oğuzhan Şahan’ a plaketini İnş.Müh.Fatih Caner; merhum Özgen Aytan’ın oğlu İnş.Müh.Avni Anıl Aytan’a plaketini İMO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Barış Şengün verdi.

Ardından turnuvaya katkıda bulunan sponsor firmaların plaketleri takdim edildi. Çetin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Denizli Spor Klüp Başkanı Ali Çetin’e plaketlerini İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel;  Net Oto Ekspertiz sahibi İnşaat. Müh. Emre İman’a plaketlerini Elektrik Müh. Odası Başkanı Bülent Pala; Çakır İnşaat- İnş. Müh. Bekir Çakır’ ın plaketlerini İnşaat Müh. Odası Yönetim Kurulu Üyesi Barlas Çini; FCANER- İnşaat. Müh. Fatih Caner’ in plaketlerini Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İnşaat Müh. Ali Aydın; Ezgi İnşaat-İnşaat Müh. Erdinç Hayta’ nın plaketlerini TMMOB İKK Sekreteri Makine Müh. Mehmet Sarıca verdi.

75. Yıl Berkay Halı Saha ve Personeline teşekkürlerini ileten İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel plaketlerini takdim etti.

Plaket töreninin ardından, 4. lük kupasını kazan Elektrik Müh. Odası’na kupalarını Şube  Başkanları Bülent Pala, 3. Lük kupasını kazanan Mimarlar Odası’ na kupasını Makine Müh. Odası Şube Başkanı Prof. Dr. Harun Kemal Öztürk, 2. lik kupasını kazanan Makina Müh. Odası’na kupasını İnşaat Müh. Odası Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel takdim etti.

Son olarak, 2019 yılı TMMOB Meslek Odaları Arası Hala Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu İnşaat Mühendisleri Odasına kupalarını Denizli Spor Kulüp Başkanı Ali Çetin takdim etti.

Editör: TE Bilişim