Geçen hafta bir hazırlık karşılaşması yapan U15 takımı, Yeni Burdur Spor U15 takımını 3-1 yendi. İsmail Davaz’ın çalıştırdığı U15 takımı ilk resmi müsabakasını 29 Kasım 2014 Cumartesi günü, Gölhisar Belediyesi Şehir Stadyumunda Bucak Oğuzhan Spor U15 takımıyla yapacaklar. Bu gruptan şampiyon olan takım Türkiye Şampiyonası bölge grup maçlarında Burdur’u temsil edecek.

Gölhisar Belediye Spor U15 takımı, Başkan Canural’ı öncelikle bu haftaki Bucak Oğuzhan Spor maçına davet ettiler.  Takım Antrenörü İsmail Davazdaha sonra yaptığı konuşmada sıkıntılarının olduğunu belirterek, Başkan Canural’dan destek istediler.

İsmail Davaz konuşmasında; “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için onları spora yöneltiyoruz. Bu çerçevede belediyemizin verdiği desteklerle U15 takımımızı kurarak, yeni bir takım oluşturduk.Takımımız yeni olduğu için bazı eksiklik ve sıkıntılarımız var. Bu hafta sonu Bucak Oğuzhan Spor U15 takımıyla ilk resmi müsabakamızı yapacağız.Geçen hafta oynadığımız hazırlık maçında eksikliklerimizi daha iyi gördük. İnşallah bu maçı kazanıp şampiyonlukyolunda önemli bir adım atmış olacağız. Tüm Gölhisar halkını bizi desteklemeleri için bu maça bekliyoruz” dedi.

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural’da yaptığı açıklamada; “Gençlerimiz için bu tür sportif aktiviteleri daha da artırıp, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki yıl yapımına başlanacak olan gençlik merkezi de böyle bir düşüncenin ürünüdür. Ayrıca güreş eğitim merkezinin ilçemize gelmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Gençlerimize sahip çıkarak, onları spora yönlendirirsek, geleceğimizi de kurtarmış oluruz. Bence spor ile uğraşan bir öğrenci her alanda başarılı olur” şeklinde ifadelerde bulundu. Başkan Canural konuşmasının devamında; “öncelikle yeni kurulan Gölhisar Belediye Spor U15 takımımıza bu hafta oynayacakları müsabakada başarılar dilerim. İsmail Davaz’ın yönetimindeki U15 takımımızın başarılı olacağına güvenim tam. İlçemizde sporun her alanında daha iyi duruma gelmek için elimizden gelen tüm katkıyı vermeye hazırız. Ancak sporculardan beklentilerim, sürekli hedeflerini yüksek tutmalarıdır” dedi.  

Editör: TE Bilişim