Denizli Haber - Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen Okul Sporları Voleybol Küçükler kategorisi maçları Hasan Güngör Spor Salonunda oynandı. Kızlarda iki grupta 8 takımın katıldığı müsabakalarda gruplarını ilk ikide tamamlayan Özel PEV Ortaokulu, 100. Yıl Mehmetçik Ortaokulu, ODTÜ Ortaokulu ve Esat Sivri Ortaokulu takımları çapraz eşleşmeyle final grubunda yer aldı.

ŞAMPİYONLUK KUPASI PEV ORTAOKULU’NUN

20 Ocak Perşembe günü oynanan müsabakalarda ODTÜ Ortaokulu Esat Sivri Ortaokulunu 2-0’lık sonuçla yenerken, Özel PEV Ortaokulu 100.Yıl Mehmetçik Ortaokulunu 2-0 yenerek sıralamayı belirledi. Voleybol Küçük Erkeklerde ise Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu tek takım olarak yarışmalara katılım gösterdi.

DENİZLİ’Yİ TEMSİL EDECEKLER

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verildi. Tüm takımları tebrik eden Voleybol İl Temsilcisi Sevinç Güngör, dereceye girenlere ödüllerini verdi. Kızlarda Özel PEV Ortaokulu, Erkeklerde Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu sporcuları, 8 Mart tarihinde yeri daha sonra açıklanacak grup maçlarında Denizli’yi temsil etme hakkı kazandı.

İŞTE DERECEYE GİRENLER

Küçük Kızlar

1. Özel PEV Ortaokulu

2. 100. Yıl Mehmetçik Ortaokulu

3. Özel ODTÜ Ortaokulu

4. Esat Sivri Ortaokulu

Küçük Erkekler

1. Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu

Editör: TE Bilişim