Başkan İnamlık mesajında;

“Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz mübarek gecelerden biri olan,Ramazan ayının habercisi ve müjdecisi Berat Kandili’ne ulaşmanın huzuru içerisindeyiz.

Özel ve anlamlı bir yere sahip olan kandillerimiz, Af ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı, dualarımızın kabul olduğu mübarek gecelerimizdendir.Yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde yaşandığı bu mübarek gün ve geceleri fırsat bilerek birbirimize kenetlenip, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve aile bağları gibi toplumumuz için önemli olan birliktelik duygularımızın artmasına vesile olarak görmeliyiz.

Koronavirüse karşı mücadele verdiğimiz, Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, Ülkemiz  ve milletimizin sağlığı için alınan tedbirlerle bu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Berat Kandilimizin Milletimize ve tüm insanlığa  sağlık, mutluluk, huzur getirmesini, içinde bulunduğumuz zor günleri geride bırakmamıza vesile olmasını dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim