Denizli Haber - Başkan İnamlık mesajında; Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazandığı büyük zaferin 99. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşamaktayız.Türk milletimizin büyük fedakârlıklarla kazandığı istiklâl mücadelesini bütün dünyaya duyurduğu ve sonucunu zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos tarihi, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin şanlı tarihinde önemli bir yere sahiptir.

Tarihimizde bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz, tarihe altın harflerle yazılan büyük zafer ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milletimiz, bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

30 Ağustos Zaferi, milletimizin azminin, vatan ve millet sevgisinin, kahramanlığın, birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür. Bu zafer; imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletimizle kenetlenerek gösterdiği büyük zaferdir.

Bugün bizlere düşen görev ise tüm zorluklara rağmen kazanılan zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve Ülkemizi her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Zafer'in 99. yılında, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum”dedi.

Editör: TE Bilişim