Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Hırka Mahallesi’nde yaşayan 23 yaşındaki genç Fatih Öztop esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Hırka’daki evlerinden saat; 09.00’da ‘hastaneye gidiyorum’ diye ayrılan Fatih Öztop’un geri dönmediği ve gençten hiçbir haber alınamadığı bildirildi. 
Edilen bilgiye göre, Tavas İlçesi Hırka Mahallesi nüfusuna kayıtlı Fatih Öztop evlerinden saat 09.00’da ‘hastaneye gidiyorum’ diye ayrıldı ve bidaha eve geri dönmedi. Ailesi Tavas Jandarma karakoluna “kayıp” ihbarında bulunurken, kayıtlardan gencin hastaneye uğramadığı bilgisine de ulaşıldı. Ayrıca Fatih Öztop’un cep telefonunu yanına almadığı ve evde bıraktığı da öğrenildi. Jandarma kayıp gencin cep telefonunun incelenmesinde de herhangi bir şüpheli görüşmeye rastlayamadı.

Fatih Öztop’un ani bir şekilde kaybolması ile ilgili güvenlik kamerası kayıtları taranırken, Öztop Ailesi, “Biraz sağlık sıkıntıları vardı. Ara ara ilaç kullanıyordu. Köyde günlük işlerle uğraşıyordu. Hastanede randevum var, diye sabah saatlerinde evden çıktı. Köyden Tavas’a, garaja kadar gitmiş. Ancak ne hastane kaydı var, ne de girişi. Ondan sonra bir daha haber alınamadı. Yanında sadece 50 lirası vardı. Çok kaygılıyız. Fatih’i gören veya duyanların Tavas Jandarma’yı veya bizi aramasını rica ediyoruz” dediler. Fatih Öztop’un kayıp haberi Hırka Köyü’nün sosyal medya sayfasında da “kayıp aranıyor” başlığı ile duyuruldu.
 

Editör: TE Bilişim