Tavas Belediyesi, görkemli bir toplu açılış töreni gerçekleştirdi. Göreve geldiği günden bu yana bir çok projeye imza atan ve hayata geçiren Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımıyla, yeni hizmet araçlarını, vatandaşların sorun ve isteklerinin bir an önce çözüme kavuşturulması için açılan “Beyaz Masa”nın açılışını, öğrencilerin spor aktivitelerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri için yapılan Sait Kalaycıoğlu Ortaokulu ve Gümüşdere İlkokulu halı sahalarının açılışını halkla paylaştı.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

Teşrifleriyle açılışı onurlandıran Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkürlerini belirten Başkan Akyol, “ Bugün önceden başkanımızla planladığımız bu mütevazi açılışı birlikteliğimize daha da teyit olsun düşüncesiyle sizlerle beraber olmak istedik. Bizler, “Halka hizmet Hakk’a hizmettir”, anlayışı ile bu kutsal görevi yürütüyoruz. Şunu da belirtmeliyim ki; bu göreve Tavas’ım için, ülkem için, doğru bildiğim tüm değerler için sevdayla girdim. Öyledir ki bizimle aynı fikirde olan, ilk günkü aşkla halka hizmet anlayışını benimsemiş, öncelikle devletimiz ve sonra Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’da bizden hiçbir zaman yardım ve desteklerini esirgemediler. Başkanımızın 121 dev 2016 proje kapsamında bölgemizde 18 kalemde 75 farklı alanda hizmetleri devam ediyor. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

MİLLETİMİZ DİMDİK AYAKTA

15 Temmuz akşamında başkaldırı ve darbe girişimine, Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın önderliğinde dimdik durarak vatanının bölünmez bütünlüğünü, bağımsızlığını ve özgürlüğüne bu millet sahip çıkmıştır diyen, Başkan Akyol, “Tavas dimdik ayakta! Efeler burada! Millet burada! Öyleyse çapulcular, hainler, millet düşmanları nerede?

Asırlar boyunca, bu birlik ve beraberliği en iyi şekilde yürüten bir milletin evladı olarak, bugünlerde ülkemizde yaşadığımız hain saldırıları buradan bir kez daha kınıyor, hiçbir gücün, hiçbir dış mihrakın, bu yüce Türk Milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağını belirtmek istiyorum. Bu vesileyle de buradan, vatanı uğruna canını veren kahraman şehitlerimiz ile hain saldırılarda hayatını kaybetmiş evlatlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm ülkemize baş sağlığı dilerken, yaralılarımıza da acil şifa dileklerimi iletmek isterim” dedi.

BU KUTLU YÜRÜYÜŞÜ ENGELLEMEK İSTEYENLER VAR

Birlik ve beraberlik içinde düzenlenen bu güzel törende Tavas halkıyla beraber olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’mizin ve Tavas’ımızın yükselişi ve güzelleşmesiyle ilgili yapılan çalışmaların açılışına hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Ülkenin önemli günlerden geçtiğini ifade eden Başkan Zolan, “15 Temmuz ülkenin yükselişini engellemek, önceden yaptıkları gibi diz çöktürmek, emir alan ülke haline getirmek amacıyla ülkemde benim gözbebeğim Mehmetçiğimin o şerefli üniformasını giymiş azılı teröristler, hem beynini hem de ruhunu satmıştır. Geçmişte yine darbe günlerinde rahmetli Adnan Menderes’i şehit vermiştik. Bugün O, şer odakları aynı şeyi yapmak istediler. Fakat hesap etmedikleri bir şeyler oldu. Yüce Allah’ın tecellisi ve milletimin iradesi onlara dur dedi.

208 şehidimiz var. Mekânları cennet olsun. Bizler şehitlerimizi unutmayacağız ve unutturmayacağız. Canları pahasına bu vatanı savunan şehitlerimizin adına hizmet destanlarını sürdürmeye devam edeceğiz.

DÜŞMAN POSTALINI DENİZLİ’MİZE BASTIRMAYACAĞIZ

97 yıl önce düşman postalını Denizli’ye sokmayan Ahmet Hulusi Efendi’yle başlayan bağımsızlık sancağımız, bugün yine aynı ruh ve duygu dolu efeler, darbeci zihniyeti Denizli’mizde kıpırdatmamıştır. Bizler demokrasi nöbetinde bayrağımızı, vatanımızı ve ezanımızı sahip çıkıyoruz. Hizmetlerimizde aksama olmadan çalışmalıyız. Tavas’ımızda mütevazi bir açılış gerçekleştiriyoruz. 11 aracımızı vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz.  Ben Turhan Veli Akyol kardeşime araç parkını genişletmesinden dolayı ve belediye alanında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Tavas’ımız tüm mahalleriyle şantiye haline gelmiştir. Alt yapısıyla üst yapısıyla net olarak şunu söylemeliyim ki 2 yıl sonra hiçbir vatandaşımın ayağı çamura değmeyecek. Tavas’la ilgili çok büyük hayallerimiz var. Siz yeter ki 15 Temmuz’da ki gibi bizlere sahip çıkın. Bu duygularla yeni araçlarımızın Tavas’ımıza hayırlı olmasın ve hayırlı hizmetler vermesini temenni ediyorum. Meydanları boş bırakmayalım. Demokrasimizi hep beraber sahip çıkalım” dedi.

Toplu açılış törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Tavas Cumhuriyet Başsavcısı Çağlar Devrim, Cumhuriyet Savcısı Çağlar Köse, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilişim