Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık mesajında; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluş olan Ramazan Ayı’nın sonuna geldik ve bayramı idrak ediyoruz.

Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerine sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir.

Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Bayramlarda, dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birliktelik ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir.

Siz değerli hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, ailenizle birlikte sağlık ve afiyet içerisinde nice bayramlar diliyorum. Ramazan Bayramı'nın tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını, birlik, beraberlik içinde barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”

Editör: TE Bilişim