Denizli Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (MÜSİAD) Başkanı İsmail Biltekin ve yönetim kurulu üyeleri, aylık Genel Kurul toplantılarını Tavas Kent Ormanında Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile birlikte düzenledi. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'un ev sahipliği yaptığı toplantıya MÜSİAD Denizli Şubesi'nin yanı sıra Meslek Oda Başkanları da katıldı. Başkan Akyol, dernek üyeleriyle bir araya gelerek Tavas'ta yapılan ve yapılacak olan projeleri anlattı.

Sıcak bir ortamda geçen sohbette Başkan Akyol, projeleri hakkında dernek üyelerini bilgilendirdi. Göreve geldikleri günden bu yana Tavas'ın gerek ekonomik gerekse sosyal ve kültürel anlamda kalkınması için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten Başkan Akyol, "Tavas büyüyor, hizmetlerimiz genişliyor. İlçemizde her gün yenilikler oluyor. Tavas artık bir cazibe merkezi haline geldi. Bu da beraberinde yeni ihtiyaçları doğuruyor. Tavas ilçemizde modern tarımın gelişmesiyle ve Tavas ovamızın sulama imkanlarının artmasıyla ürün desenindeki çeşitlilik hızla artmaya devam ediyor. Bu artışı da ceviz, üzüm, mısır, kavun, karpuz, ayva, marul vb. ürünlerimizin çoğalmasına vesile oluyor. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla  Tavas ilçemize yeni hizmetler getirmeye devam ediyoruz. "Çevre Dostu Yenilenebilir Enerji'' projesi kapsamında yakında açılışını gerçekleştireceğimiz 1 MW  Güneş Enerji Santrali (GES) ve Tavas Belediyesi Kültür Merkezi  sayesinde ilçemize yeni bir soluk kazandıracağız. Göreve gelmeden evvel halkımıza 133 proje sözü vermiştik. Bunların hepsini hamdolsun gerçekleştirdik ve hatta üstüne onlarca yeni proje yaptık. 

Tavas ilçemizi stratejik pazarlama teknikleriyle ekonomik açıdan nasıl geliştirebiliriz, tarım alanında ürün desenindeki çeşitliliğin artması yönünde hangi projeleri hayata geçirebiliriz, gibi sorular üzerine sürekli beyin fırtınası gerçekleştiriyoruz. Ben katılımlarından dolayı MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı İsmail Biltekin ve MÜSİAD Yönetim kurulu üyelerine ve burada bulunan tüm değerli dostlara çok teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AKYOL'A  17.MÜSİAD EXPO FUARINA DAVET

MÜSİAD Şube Başkanı Sayın Biltekin de böyle bir toplantı düzenlediği için Başkan Akyol'a teşekkür ederek, Tavas'ta  hayata geçirdikleri ve  geçirecekleri projelerin iş dünyasını memnun ettiğini ifade etti. Tavas Kültür Merkezi inşaatını yerinde inceleyen Müsiad heyeti, bu projenin Tavas'ın kalkınmasında oldukça önemli bir rol oynacağını belirtti. Tavas ilçesinin  tanıtılması açısından Müsiad Denizli Başkanı Sayın Biltekin, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'u, 21-24 Kasım arasında Cumhurbaşkanımızın açılış konuşmasını yapacağı 17.MÜSİAD EXPO fuarına davet etti.

Editör: TE Bilişim