AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yerel seçim öncesi ilçe turlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Tavas ilçesinde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Şahin Tin; “Tavas ilçemize sağlık ve tarım başta olmak üzere büyük yatırımlar yaptık, dur durak bilmeden çalıştık. Barajlar göletler inşa ettik. İnşallah milletimizin desteği ile 31 Mart’tan sonra Tavas’ı daha güzel hizmetlerle tanıştıracağız” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, ilçe turlarını sürdürüyor Cumhur İttifakı’nın AK Partili Tavas Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık’a destek için bu ilçeye giden Milletvekili Şahin Tin, ilçe merkezi başta olmak üzere, Hırka, Vakıf, Kızılcabölük ve Karahisar mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Şahin Tin’e MHP MYK Üyesi Gülay Özcan da eşlik etti.

Ev ziyaretleri de yapan Milletvekili Şahin Tin, Tavas ilçesinin AK Parti iktidarı döneminde görülmemiş hizmetlerle buluştuğunu söyledi. Şahin Tin; “Biz hizmet siyaseti yaptık, yapıyoruz. Her zaman milletimizin gönlünde yer edinmenin derdinde olduk. Gece gündüz demeden çalıştık. Milletimizin desteğini ve güvenini kazandık. Milletimizin bize olan güveni ve desteği sayesinde sorumluluğunuzu ve neler yapmamız gerektiğini daha iyi idrak ettik, bu sebeple daha da çok çalıştık. Birilerinin hayal bile edemediklerini biz sırasıyla gerçekleştirdik. Hem genel idare, hem de yerelde belediyemiz çok güzel hizmetler üretti” dedi.

TAVAS İLÇEMİZE BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK

Tavas ilçesine AK Parti iktidarı döneminde büyük yatırımlar yapıldığını milletin parasının yine milletin ihtiyaçlarına harcandığını dile getiren Milletvekili Şahin Tin; “Eğitim, sağlık, ulaşım, tarım yatırımlarında ve turizm alanında Tavas ilçemize büyük yatırımlar yaptık. Toplam 29.5 Milyon TL yatırım bedeli olan 100 yataklı Tavas Devlet Hastanesi’ni inşa ederek hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Özellikle son 15 yılda 23’ü yeni okul 42’si yapılan okulların tadilat ve yenilenmesi olmak üzere toplam 65 okul, 456 derslik, 620 öğretmenimiz ile eğitim alanında daha güçlü bir hizmet verilmesini sağladık. Tarım sektörüne de büyük hizmetler ve destekler sağladık. Tavas’ımızda ciddi bir sorun olan kadastro için ilçemizde yeniden haritalandırma çalışmalarını tamamladık. Yine Tavas Ovası’ndaki tarım arazilerinin toplulaştırma çalışmasını bitirmek üzereyiz. ‘Yol Medeniyettir’ diyerek yollarımızın kalitesini daha da artırdık. Özellikle Tavas şehir geçişi, çevre yolu başta olmak üzere Denizli-Tavas ayrımı Antalya yolu bağlantısı bölünmüş yol yapımını ile ana yol güzergâhındaki riskli alanların koşullara uygun hale getirilmesi sağlandı” dedi. 

“BARAJLAR VE GÖLETLER İNŞA ETTİK”

Tavas tarımına katkı sağlamak için barajlar, sulama göletleri, meteorolojik gözlem istasyonu gibi daha nice yatırımları hayata geçirdiklerini ifade eden Milletvekili Şahin Tin; “Tavas bir tarım kentidir. Bu anlamda tarıma katkı sağlayacak, üreticilerimizi destekleyecek ciddi adımlar attık. Uzun zamandan beri atıl vaziyette bekleyen, tamamlanmamış barajlarımızı bitirdik, göletlerimizi yaptık. Kızıldere Barajı, Kozlar Barajı, Seki Göleti, Yahşiler Göleti gibi yatırımları ilçe tarımının hizmetine sunduk. 2017 yılı itibari ile Tavas Ovası’nda 33.040 dekar zirai arazinin sulanmasını sağladık. Bununla birlikte Garipköy Yeraltı Suyu Basınçlı Sulama Tesisini 2014 yılında hizmete aldık. Bu tesis ile 5.850 dekar zirai arazinin sulanmasını sağlıyoruz. Yine tüm bunların yanı sıra Kızılca Ovası drenajı, Pınarlar Manastır Deresi ıslahı, Yenidere Barajı yan dereleri gibi birçok dere ıslah çalışmasını tamamlamış bulunmaktayız. Elbette devam eden daha çalışmalar ve projeler de var. İnşallah en kısa sürede bölgenin tarıma dair devletimizden beklentilerini karşılamaya ve koşulların daha iyi noktaya taşınmasını süratle sağlamaya devam edeceğiz. Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 1.167.557 dekar alanda çalışma yapılarak 118.635.052 adet fidanı toprakla buluşturduk. Tavas merkez ve Nikfer mahallelerine otomatik Meteoroloji gözlem istasyonu inşa ettik” dedi.

DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞTIK

Tavas’ta Gençlik ve Spor alanında büyük yatırımlara da imza attıklarını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Şehirde ne varsa ilçemizde o olsun, ilçemizde neler varsa mahallelerimizde o olsun istedik. Bu şuurla dur durak bilmeden çalıştık. Kızılcabölük sentetik futbol sahası projesi tamamlandı. Tavas futbol sahası ile kapalı spor salonu yenileme ve bakım onarımı tamamlandı. Tavas Bozdağ Kayak Merkezine ciddi bir yatırım yaparak turizm alanında bölgenin önemli bir merkez haline gelmesini sağladık. Yüzme havuzu ve spor kompleksleri, Tavas Mesireliği, itfaiye hizmet binası, sosyal tesisler, mahalle yollarının kilit parke taşlarıyla kaplanması, asfaltların yapılması, köprülerin ve menfezlerin yapımı gibi daha birçok ihtiyacı süratle yerine getirdik. Vatandaşlarımız, en ücra mahallede bile olsa onları unutmadık, ihmal etmedik ve şehir merkezindeki gibi hizmet almalarını sağladık” dedi.

BİRLİKTE DAHA DA GÜZEL İCRAATLAR YAPACAĞIZ

Yapılan hizmetlere ilave olarak daha birçok yatırım ve projenin hayata geçirileceğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Genel idareden ve yerelde belediyemiz Tavas ilçemiz için çok güzel hizmetler gerçekleştirdi. Tavas’ın evladı Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci başta olmak üzere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, Mehmet Karabay,  Turhan Veli Akyol, İlçe Başkanlarımız, Partimiz İl Genel Meclis Üyeleri ile Belediye Meclis Üyelerimizin büyük emekleri olduğunu hatırlatmamak isterim. Bu destek ve hizmetleri için kendilerine hassaten teşekkür ederim. İnşallah yeni dönemde de hep birlikte el ele vererek Cumhur İttifakı’mızın Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık kardeşimizle, daha güzellerini daha iyilerini yapmanın gayretinde olacağız. Tavas Belediyesi için milletimizden 31 Mart’ta yeniden alacağımız yetkiyle 1 Nisan sabahı yeniden hizmet için sokak sokak dolaşıp, milletimizin beklentilerine cevap olacak projelerimizi AK Parti olarak hayata geçirmeye hizmet siyasetini nakış nakış Tavas’ımıza işlemeye devam edeceğiz. Belediyecilik işi gönül işidir. Biz bu memlekete gönlümüzü, sevdamızı verdik. İnşallah güzel eserler yaparak bu sevdamızı daha da güçlendirecek, gelecek hayalimizi tasarladığımız plan ve projelerimizi milletimizden aldığımız yetki ve güvenle sırası ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bizler milletimiz ile birlikte çalışacak birlikte büyüyecek ülkemizi güçlü geleceğe başarıyla götüreceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim