Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, on sbir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ev ziyaretlerine başladı. Sürpriz ziyaretler gerçekleştiren Başkan Akyol, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını ilk ağızdan dinliyor.

Her fırsatta halkın arasında olmaya özen gösteren Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Ramazan ayı boyunca yüzlerce vatandaşı evlerinde ziyaret etmeyi planlıyor. Mübarek Ramazan ayının ilk günleri İnci, Doğan, Tortor ve Yıldırım ailelerini ziyaret Akyol, çocuklara çeşitli hediyeler vererek mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarla daha çok bir arada olma arzusunda olduklarını dile getiren Başkan Akyol, "Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor ve imkânlarımız ölçüsünde çözüm buluyoruz. Yine Ramazan ayı kapsamında 50 Mahalle'nin tamamını kapsayacak şekilde iftar yemeği vereceğiz. Ayrıca; Şehit Ailelerimizle, STK ve Yetimlerimizle iftar yapacağız. Amacımız bir gönül sofrası oluşturarak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde tüm gönüllere dokunmaktır. Ramazan ayı tüm gönül kapılarının açık olduğu mübarek bir aydır. Bizim görevimiz de tüm kapıları açmak, her gönülden içeri girmek, darda olanın, zorda kalanın her daim yanında durmaktır. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın" dedi.

Editör: TE Bilişim