Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Tavas Vergi Dairesi Müdürü Yakup Cura ve beraberindekiler, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'u makamında ziyaret etti.

Vergi Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'u ziyaret eden Cura, Vergi Haftası ile ilgili bilgiler verdi.

Cura, "Vergi ödemenin en temel ilkelerinden biri, toplumsal sınıf farkı tanımadan tüm vatandaşların bu görevi yerine getirmeleridir. Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, bilinçli toplumların yetiştirilmesi demektir. 27. Vergi Haftası'nın, mükelleflerimize hayırlı olmasını diliyor ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Başkan Akyol, vergi bilincinin oluşturulmasının önemine dikkat çekerek, "Vergi uygulaması toplumun ve insanların gelişmişlik seviyesinin bir göstergesidir. Vergi haftasının amacı vergi verme bilincini ve fedakarlığını sağlamaktır. Vergi, vatandaşlarımızın kazançları doğrultusunda adil bir şekilde sağlanan gelirdir. Bu gelir hizmet olarak vatandaşlarımıza dönecektir" dedi.

Editör: TE Bilişim