Facebook Messenger Boomerang özelliği yayınlandı!

Daha önceden Instagram kullanıcıları için sunulan Boomerang özelliği şimdi ise Facebook Messenger kullanıcılarının huzuruna sunulmuş durumda. Bu özellik sayesinde Messenger kullanıcıları kendini tekrarlayan videolar yani Boomerang'lar çekerek arkadaşları ile paylaşabilecekler.

Tüm bunlarında haricinde popüler sosyal medya platformu, videolar veya fotoğraflar için Artırılmış Gerçeklik Çıkartmaları özelliğinin ve yine aynı şekilde Instagram'da bulunan Selfie modunun da kullanıcılara sunulduğunu belirtelim.

Hatırlayacağınız üzere Facebook, geçtiğimiz aylarda Messenger 4'ü duyurmuştu. Bu gelişmeye paralel olarak, Facebook'un daha basit ve hızlı bir mesajlaşma deneyimi sunmak istediğini belirten Zuckerberg, bu nedenle Messenger uygulamasını tamamen yeniden tasarladıklarını açıklamıştı.

Sadeliği ve mesajlaşma ve bağlantı kurma odaklı güçlü özellikleriyle öne çıkan Messenger 4 ile birlikte son zamanlarda kaybettiği popülerliğini geri kazanmayı hedefleyen popüler sosyal medya platformu yeni özelliklerini de bir yandan kullanıcılarına sunmaya devam ediyor.

Son olarak ise Facebook, yakın zaman içerisinde Karanlık Mod gibi birçok önemli özelliği de kullanıcılarına sunacağını da müjdeledi. Peki siz, Facebook Messenger kullanıyor musunuz?

Editör: TE Bilişim