Android işletim sistemler için geliştirilen Google Chrome isimli internet tarayıcısı, yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte Touch to Search özelliğine kavuştu.

Masaüstü bilgisayar sistemlerinin en çok tercih edilen internet tarayıcısı olarak karşımıza çıkan Google Chrome’un, Android işletim sistemli akıllı cep telefonlar için geliştirilen sürümüne özel bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan güncelleme ile birlikte tarayıcı çok daha işlevsel bir hal almayı başarırken, güncelleme ile birlikte gelen Touch to Search özelliğinin ne işe yaradığı merak ediliyor.

 

Bu özellik ile birlikte Android işletim sistemli akıllı cep telefonlarınızda vakit kaybı yaşamanız minimum seviyeye kadar düşürülürken, ekranda bulunan herhangi bir kelimenin üzerine basılı tuttuğunuzda bu özellik aktifleşiyor ve Chrome üzerinden otomatik olarak Google’da arama yapılabiliyor.

 

OLDUKÇA KOLAY BİR İŞLEM

 

Oldukça basit gibi görünen bu özellik, özellikle yabancı ve zorlu kelimeleri yazarak aratmak yerine böylece oldukça kolay bir işlem gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Editör: TE Bilişim