400 milyondan fazla aktif kullanıcı tarafından kullanılan Instagram HikayelerSnapchat'e karşı popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Söz konusu bu durum ile birlikte, kullanıcılarına sıklıkla yeni özellikler sunmaya devam eden Instagram Hikayeler için bugün, önemli bir özelliğini daha kullanıma sundu.

Popüler sosyal medya platformu "Yakın Arkadaşlar" özelliği sayesinde hikayelerinizi sadece yakın gördüğünüz arkadaşlarınız ile paylaşmanıza olanak sağlayacak.

Böylece hikayelerinizi görmesini istemediğiniz insanları tek tek seçmek yerine, oluşturacağınız liste ile birlikte bu kişileri rahatlıkla ayarlayabileceksiniz.

Yeni  güncelleme ile birlikte gelen özelliği kullanmak için ise yapmanız gereken tek önemli şey, uygulamanızı en son sürüme güncellemek. Güncellemeyi yaptıktan sonra ise profil sayfasında yer alan menü üzerinden, " Yakın Arkadaşlar" seçeneğine tıklayarak, belirlediğiniz kişileri bu listeye ekleyebilirsiniz.

Böylelikle  bir sorunu daha çözüme kavuşturan popüler sosyal medya platformu, kullanıcıların kaliteli bir sosyal medya deneyimi yaşaması adına, tabiri caizse ince eleyip sık dokuyor.

Editör: TE Bilişim