Bugün, Instagram Hikâyeleri, size günün tüm anları, sizin profilinizde sadece olanları paylaşmanızı sağlayan yeni bir özellik geldi. Birden fazla fotoğraf ve video paylaşma gibi bir slayt gösterisi biçiminde bir araya görünür hikâyeniz.

Instagram Hikayeleri ile overposting konusunda endişelenmenize gerek yok. İstediğiniz kadar yaratıcılıkla - Bunun yerine, gün boyunca istediğiniz kadar paylaşabilirsiniz. Metin ve çizim araçları ile yeni yollarla hayat hikâyenizi getirebilir. fotoğraflar ve videolar 24 saat sonra kaybolur ve profil ızgara üzerinde veya yem görünmez.

 

En sevdiğiniz popüler hesaplarına en iyi arkadaşlarından - Eğer yem üst kısmında bir barda izlediğiniz kişilerin hikâyeleri görürsünüz. görmek için yeni bir şey var, onların profil fotoğrafınız etrafında renkli bir halka sahip olacaktır.

Birinin hikayesini görüntülemek için, sadece kendi profil fotoğrafının üzerine dokunun. Kendi hızda hikâyeleri görmek kolaydır: Başka bir kişinin hikâyesinin atlamak için geri ve ileri veya hızlıca gitmek için dokunun. Gördüğünüz bir şey hakkında yorum yapmak istiyorsanız, size dokunup Instagram Direct o kişiye özel mesaj gönderebilirsiniz. Düzenli mesaj aksine, hiçbir seviyor ya da kamu yorumlar vardır

Editör: TE Bilişim