Xiaomi Mi 8 Özellikleri Sizi Şaşırtacak

Çinli telefon üreticisi Xiaomi global rekabette en büyük ilk beş firma esnasında gösterilmektedir.  Kuruluşunun 8. Yılına özel olarak son modeline Mi 8 ismini veren firmanın modeli oldukça iddialı özellikler içeriyor.  İddialı tasarımı, ekran boyutu, kamera özellikleri ve ekstra donanımları ile diğer telefon modellerini çoktan geride bıraktı.

Xiaomi Mi 8 Kamera Avantajları

Son zamanların teknolojik trendine uyumlu bir şekilde Xiaomi Mi8 arka çift kamera ile sunuluyor. 12 mp çözünürlüğe sahip olan kameraların çekim esnasında yer değiştirmesi için özel modu bulunmaktadır. Birincil kameranın diyafram ölçüsü f/1.8 iken ikincil kamera f/2.4 diyafram açıklığı içermektedir. Xiaomi Mi 8’de farklı çekim modları için özel kısa yollar kamera üzerinde yerleştirilmiştir.  20 megapiksel çözünürlüğü ve 2. 0 diyafram içeren ön kamera ve kızılötesi yüz tanıma özelliği ise rakiplerine fark atıyor. Mi 8 oldukça başarılı kamera performansı ile kullanıcılarını memnun ediyor. Canlı, güzel, ayrıntıları belli eden kamerada portre ve selfie çekim modu da bulunuyor. Telefonun fotoğraf çekimindeki başarısını 4k ve stereo video çekimi izliyor.

Xiaomi Mi 8 Ve Yüksek Donanımı

; 6 gb ram işlemcisinin yanında 64, 128 ve 256 gb hafıza seçenekleri sunuyor. Telefonun 6.21 inç olan amoledekranı;  2246 x 1080 piksel çözünürlüğü ve 407 ppi piksel yoğunluğu ile öne çıkıyor. Ekran sağlamlığı ise CorningGorillaGlass güvencesi ile sağlanıyor. Parmak izi, yüz tanıma gibi güvenlik teknolojilerine de sahip olan Mi 8; 154.9 x 74.8 x 7.6 mm boyutunun yanında sadece 175 gram ağırlığı ile kullanım keyfi veriyor. Xiaomi şimdilik beyaz, mavi, altın ve siyah renk alternatifleriyle ve çelik kasa tarzı ile satışa sunuluyor.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition Modeli

Xiaomi Mi 8Explorer Edition modeli ile kullanıcılarına ekstra özellikler getiriyor. Diğer modellerden farklı olarak sadece Mi EE’de 8 gb ram bulunuyor. Arka panelin transparan üretilmesi ise Mi8 EE modelini farklı kılıyor. Tasarım olarak da ince çizgilere sahip olan Mi8 EE ekrandan parmak izi okuma teknolojisini de içeriyor. Detaylı bilgi için

Editör: TE Bilişim