Denizli Haber -  AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Sanayi Odası Başkanı olarak hizmet bayrağını devralan Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyelerine “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Milletvekili Şahin Tin, ziyarette ayrıca başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 dso5

“HEYECAN VE ENERJİLERİNE TANIK OLDUK”

Denizli Sanayi Odası ziyaretinde başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarı dileklerini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Başkan Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretimizde heyecan ve enerjilerine tanık olduk. Denizli için üretmek, sanayiyi daha da geliştirip büyütmek ana hedefleri konumunda. Bu konuda gayretli bir ekip var. Bizler de iktidar olarak biriken asırlık sorunları çözerken sanayicimize gerekli yatırım altyapısını oluşturmayı, üretim kapılarını sonuna kadar açmayı ihmal etmedik. Gereken her türlü kolaylığı bugüne kadar sağladık, bundan sonra da aynı kararlılıkla samimi gayretimizi sürdüreceğiz. Yenilikçi adımlar atmaya, Denizli ekonomisine ve ülkemiz ekonomisine değer katmaya ve yapılan her güzel çalışmayı daha ileri safhalara birlikte taşımaya gayret edeceğiz. Denizli'nin üretim üssü olma hedefine ulaşması ve gelecek vizyonunu hayata geçirmek için sanayicimizle birlikte omuz omuza mücadelemizi sürdürüyoruz. Üreterek büyüyeceğiz” dedi.

 dso4

“ORTAK AKIL ÇÖZÜM GETİRİR”

Ortak akılla her işin üstesinden gelinebileceğinin altını çizen Milletvekili Şahin Tin; “Denizli Sanayi Odası önceki dönemler Başkanı Sayın Müjdat Keçeci’ye de buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Denizli sanayisinin gelişimine büyük katkılar sundu. Uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Birlikte yeni sanayi alanlarının açılması, sanayicimizin sorunlarının çözülmesi konusunda ortak adımlar attık. Bu birlikte yürüyüşümüz sayesinde Denizli, üretimde ve gelişimde öncü şehirler arasında yerini aldı. İnşallah yeni dönemde de Selim başkan, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte sanayicimize omuz vermeye, sanayimizi büyütmeye devam edeceğiz. Güçlü sanayi yatırımları ile takip eden değil, Denizli artık takip edilen, örnek alınan bir kent oldu. Bunu daha üst seviyelere taşımak için bize düşen her ne var ise sanayicimiz ve odalarımız ile işbirliği içinde gereğini yapacağız, gayretimizi sürdüreceğiz” dedi.

 dso

ŞAHİN TİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Şahin Tin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu da, “Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin’e ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyoruz. Kendisinin de bir sanayici olması dolayısıyla bu ziyareti bizim için daha bir anlamlıdır. Sanayicimizin dertleriyle dertlenen, yeni yatırımların önündeki engelleri kaldıran her gayreti ve emeği kıymetli buluyoruz. Bu manada Şahin Tin vekilimizin önümüzdeki süreçte şehrimizin üretim, yatırım ve ihracatına katkı sunacak, istihdamını artıracak hamlelerimizde yanımızda yer alacağını biliyor ve görüyoruz. Denizli sanayisi için birlikte çalışacağız” dedi. 

Editör: Tahir Aygün