İçinde yaşadığımız toplumda, her gün TV kanallarına çıkarak akıl ve mantığa sığmayacak sapıkça şeyler yumurtlayanlara sabrım da kalmadı tahammülüm de.. TV izleyemez oldum bu türlü şarlatanlar yüzünden.

Ekonomimiz gün geçtikçe geriye doğru hızla koşarken, bilim kavramı manav tezgahlarındaki Arapça yazılara dönüşmüşken, sanayimiz yitip gitmişken, kendini bilmez meczupların TV kanallarındaki sapık söylemleri, akıl almaz tecavüzler ve şiddet had safhayı aşmışken, toplumda yaşayan insanlar olarak uçmayı sürdürüyoruz. Sadece uçulsa neyse.. Aslında hep beraber batıyoruz. Ama kimseye anlatamıyoruz.

Benjamin Franklin “Hepimiz cahil doğarız ama aptal kalabilmek epey çaba gerektirir” demiş.

Bu çabayı fazlasıyla gösteren bir topluma dönüşüyoruz.

Kadınlara, küçük erkek çocuklarına, kediye, köpeğe, akıl almaz canlı ve cansız varlıklara olan tecavüz ve sapkınlıklar alıp başını gitmişken, bu sapkınlıklara çanak tutarcasına TV kanallarına çıkan bir takım kişilerin söylemleriyle ve bu tür kişilerin kanallarda saçma sapan, akıl almaz, mantığa sığmaz şekilde konuşmaları çoğumuzu artık TV bile açmaz hale getirdi.

İnsanların beyinlerini yıkayan evlilik programlarına yasak getirildiği gibi, toplumun ahlak dengesini altüst eden bu türlü kişilerin televizyonlarda çıkıp sapık supuk konuşmalarına neden halâ dur denilmiyor anlamış değilim.

Günümüzde halâ bizler laikliğin mini etek giyip, içki içmek demek olmadığını bu türlü insanlara anlatmak için yırtınırken, bu kişiler ve onların her dediğini harfi harfine uygulayan kesimler sapıklığın, ensest ilişkilerin günah değil mübah olduğunu anlatma ve uygulama gayreti içindeler..

O kadar hızlı bir şekilde geriye doğru gidişi yaşıyoruz ki, artık yakında taş devri dönemine ulaşabileceğimizi düşünür oldum.

Trump’u kınamak için turp ısırılan, online oynanan bir oyunda, başka bir oyuncunun sanal karakterini çalan zanlıların, nitelikli dolandırıcılık suçu işlediğine hükmedilerek mahkeme tarafından 3 yıl hapis cezası verilen, buna benzer olayların artarak devam ettiği bir durumda akıl sağlığımızı korumak gerçekten güç.

Geçtiğimiz günlerde TV kanallarından birine çıkarak “sakal bırakmayan erkeği kadın zannedersin, başka düşünceye girersin” diyen bile oldu.

Sapık zihniyetlerin yürüyecekleri canlı cansız dişi kalmadı, sıra sakalsız erkeklere geldi sanırım.

Bu tür kişiler rahat bir şekilde, hiçbir engelle karşılaşmadan söylemlerini sürdüre dursun, bunları noktasız virgülsüz takip eden ve söylemleri uygulayanlar artadursun, toplumun geri kalanı da bunlar yüzünden beyin devrelerini yakacak diye korkar oldum..

Aydınlık, sağlıklı düşüncelerin, bilimin hakim olduğu güneşli günler dileğiyle.

Sağlıcakla kalın!