Denizli Haber - MHP İl Başkanı Yusuf Garip, Ülkü Ocakları İl  Başkanı Özgür Solak ile bir süre görüştü. Ziyarette, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Manisa’da yapacağı,”2023’e doğru aday belli karar net”  mitingi ile ilgili  görüş alış verişinde bulunuldu.

“TAM KADRO MANİSA’DA OLACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkü Ocakları İl Başkanı Özgür Solak, Merhum "Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş beyefendinin ifade ettiği gibi, “Başarı için muntazam plânlı çalışma yapmak lâzımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız."  Ocak Binamızda mensubu olmaktan şeref duyduğumuz, partimiz MHP İl Başkanımız Sayın Av.Yusuf Garip ve değerli Yönetim Kurulu üyelerini,  ağırlamaktan onur duyduk. Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin katılımı ile 23 Ekim'de Manisa'da yapılacak olan Miting için istişarelerde bulunduk, Rabbim nasip ederse yoğun bir şekilde alanda yerimizi alacağız. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz. Biriz, beraberiz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE MANİSA’DA OLACAĞIZ”

MHP İl Başkanı Yusuf Garip de yaptığı konuşmasında, ‘‘Ülkü Ocakları vatanın, Türklüğün, bayrağın, imanın son kalesidir. Bu ocakta pişen gönüller, Türkiye’nin dünü, bugünü ve yarınlarıdır.  Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin 23 Ekim’de Manisa’da gerçekleştireceği ,”2023’e doğru aday belli karar net”  mitingine hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde yoğun bir katılım sağlayacağız.  Değerli Ocak başkanımız ve yönetimine misafirperverliği için teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Editör: Tahir Aygün