Denizli Haber - Sendika Genel Merkez yöneticilerinden, Zeynel Kaman, Erdem Yalçın ve Halil Kamil Tekin konferansa konuşmacı olarak katıldılar. Konuşmacılar 30 yıla yakın faaliyet gösteren kamu sendikacılığı sürecinde üniversite idari personelin temsiliyet sorunu üzerine ve birtakım hak kayıpları ve hakların elde edilmesi noktasında dikkat çekici açıklamalarda bulundular.

Yemek 1

Sendika yöneticileri üyelerle karşılıklı görüş alışverişinde de bulunarak her durumda idari personelin yanında olduklarını, önemli kazanımlar elde etmek için YÖK, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve TBMM düzeyinde ve yargısal süreçte kayda değer girişimlerde bulunduklarını ifade ettiler. Bu kazanımları elde etmek için farklı siyasi öğretmen sendikalarında üye olan ve Temsiliyet sorunu yaşayan tüm idari personelin ÜNİPERSEN çatısı altında birleşerek mücadeleye güç vermelerini istediler.

Yemek

Konferansın ardından Sendika yöneticileri üyelerle PAÜ Sosyal Tesislerinde öğle yemeğine geçti. Sonrasında bazı idari personele ziyaretler gerçekleştiren Genel Merkez ve PAÜ ÜNİPERSEN yöneticileri PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed Ensar Yeşilyurt ile görüşerek idari personelin genel ve yerel düzeyde yaşadığı sorunları dile getirerek çözüm önerilerini dile getirdi. ÜNİPERSEN Genel Merkez yöneticileri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed Ensar Yeşilyurt’a sendika adına hediyelerini sundular.

Konferans 1

Editör: Tahir Aygün