Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, yaptığı basın toplantısı ile Denizli için projelerini açıkladı. Güleç, toplantıda mal varlığını da açıklayıp, tüm adayları mal varlığını açıklamasını istedi ve “Yüreği olan benim gibi açıklar” dedi.

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, yaptığı toplantı ile Denizli’de hayatı kolaylaştıracağına inandığı projelerini açıkladı. Ulaşımdan çevreciliğe, çevrecilikten üreticiliğe kadar onlarca proje ile basın mensuplarının karşısına çıkan Mustafa Güleç, mal varlığını da açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güleç, diğer siyasi parti adaylarının da mal varlıklarını açıklamasını istedi.

Denizli için hayata geçirmeyi planladığı projelerin birinci sırasında Raylı Ulaşım Sistemi’ni anlatan ve bu projenin artık Denizli için olmazsa olmazlarından biri haline geldiğini dile getiren Mustafa Güleç, haritalandırdığı ve güzergahını bile belirlediği raylı sistemin Denizli’de ulaşım adına hayata büyük kolaylık sağlayacağının altını çizdi.

Raylı sistemden sonra hava limanı, çevre, meydan, deprem projeleri içinde bilgilendirme yapan Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç, yapılan üçgen kavşağı ile yapımı devan eden seyir tepesi projelerinin de yanlışlığından bahsederek, “Biz doğru yapılanın her zaman yanındayız. O doğruyu kimin yaptığı bizim için önemli değildir. Ancak yanlışında hep karşısındayız”dedi.

Diğer taraftan çok yakın zaman da Vatan Partisi’nin hükümette söz sahibi olacak bir konuma geleceğini söyleyen Güleç, “Türkiye borç batağına her geçen gün daha çok saplanıyor. Çok fazla dillendirilmese de bugün ülkenin iç ve dış borcu 600 milyar doları buluyor. Bu da hükümetin her ay 20 milyar dolar borç ödemesi anlamına geliyor” diye konuştu.

 

HODRİ MEYDAN

Vatan Partisi’nin her zaman halkın yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyleyen Mustafa Güleç, mal varlığını da açıkladı. “Tüm siyasi parti belediye başkan adaylarının da mal varlıklarını açıklamasını istiyorum. Yüreği ve samimiyeti olan bunu yapar” diyen Mustafa Güleç’in açıkladığı malvarlığı şöyle:

1- Buca Fırat Mahallesi’nde tapusu üzerime kayıtlı 2+1 daire. Şu anda burada ikamet ediyorum. Bu daire için 10 yıllığına 60 bin tL. kredi çektim. Emekli aylığından 850 TL. kesilerek ödüyorum.

2- Ruhsatı üzerime kayıtlı 2005 model Ford Connect marka otomobil. Aracım her zaman parti faaliyetlerinin emrindedir.

3- Tapusu eşim Hatice Güleç üzerine kayıtlı Bekilli Yeşiloba Mahallesi’nde bağ evi.

4- Ruhsatı eşim Hatice Güleç üzerine kayıtlı 1974 model Massey Ferguson (135) traktör. Pulluğu, kasası, ilaç makinesi.

5- Tapusu eşim Hatice Güleç üzerine kayıtlı Yeşiloba Mahallesi’nde  15 dönüm şaraplık üzüm bağı.

6- Tapusu eşim Hatice Güleç üzerine kayıtlı Yeşiloba Mahallesi’nde 20 dönüm tarla.

7- İşçi emekliliğinden aldığım 1540 TL maaş.

Editör: TE Bilişim