Vatan Partisi Milletvekili adayları ve partililer seçimle ilgili son çalışmalarını Denizli’nin en işlek merkezi olan Gazi Bulvarında yürüyüş ve vatandaşlarla sohbet ederek tamamladı.

İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, partililer ve milletvekili adayları toplu halde Gazi Bulvarını boydan boya yürüyerek hem işyerlerindeki esnaflarla hem de vatandaşlarla görüşüp destek istediler.

İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Türkiye’nin ihtiyacı Vatan Partisinin politikalarıdır. Ne Tayyip Erdoğan ne de Atlantik cephesi Türkiye’nin sorunlarına çare olamaz. Çürümüş batıdan medet umanlar ile ülkeyi uçurumun kenarına getiren,borç batağına getiren, komşularla ilişkilerde güvenilmez olanların Türkiye’nin geleceğinde yeri yoktur. Çözüm Perinçek ve Vatan Partisinin politikalarıdır dedi.

Kasapoğlu Vatan Partisinin, Üretim Ekonomisi, Ülke Bütünlüğü ve Terörün Önlenmesi, Komşularla İşbirliği, Aydınlanma ve Laiklik, Avrasya’daki onurlu yerimizi alma politikalarının Türkiye’yi düzlüğe çıkaracak politikalar olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı adayı Sayın Dr. Doğu Perinçek önderliğinde deneyimli ve birikimli kadrolarının göreve hazır olduğunu söyledi.

Kasapoğlu “Sayın Perinçek daha önce Ermeni soykırımı yalanı bitecek dedi bitti. Uçak krizinden sonra Rusya ile barışılacak dedi barışıldı. Fetö bizim yattığımız Silivri zindanlarında yatacak dedi şimdi orada yatıyorlar. Biz söz verdik mi başarırız. Onun için diyoruz ki; HAZIRIZ, YAPARIZ” dedi.

Editör: TE Bilişim