Vatan Partisi Milletvekili adayları 1. ve 2. Sanayi Sitelerinde sanayi esnafı ile buluşarak onların sorunları dinledi.

Sanayi esnafının sorunları dinleyen Vatan Partisi Milletvekili adayları sanayi esnafına partisinin çözüm önerilerini anlatarak seçimlerde destek istedi.

Vatan Partisi Birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Çobanoğlu esnafa hitaben, başta Denizli olmak üzere Bursa, Balıkesir, Manisa, Aydın, Konya, Çorum, Kayseri, Adana, Mersin, Gaziantep, Kilis, Samsun, Trabzon, Malatya, Diyarbakır, Kocaeli, Çorlu, Çerkezköy gibi küçük ve orta sanayi kentlerimizin üretim olanaklarını yeniden harekete geçireceğiz. Küçük ve orta sanayimizi destekleyeceğiz dedi.

İŞYERLERİ ŞENLENECEK!

Makinelerin pasını silecek, Türkiye’nin boş yatan makine donanımını üretim süreçlerine sokacağız. Küçük ve orta sanayideki üretim güçlerimizi de seferber ederek hem iş olanağı hem de katma değer yaratacağız diyen Çobanoğlu kamuya ve özel sektöre ait boş yatan fabrika, tezgâh, dökümhane, makine, araç ve gereci üretime sokarak milyonlarca işsize iş sağlayacağını, büyük sanayimizin ara malı ihtiyacının ülke içinden karşılayacağını, böylece küçük ve orta sanayimizin dış ödemeler açığının kapatılmasında büyük katkısı olacağını belirtti.

Vatan Partisi Birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Çobanoğlu, herkese iş sağlayacak yatırım ve üretime yönelik karma ekonomiyi hayata geçireceğiz. İşsizliğe son veriyoruz. Çalışanlara gerçek iş güvencesini getireceğiz dedi.

Editör: TE Bilişim