Denizli haber - Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Asbaşkanı Veli Tefenlili, Büyükçekmece karşılaşmasını taraftarın desteğiyle kazanarak  yeni bir sayfa açacaklarını söyledi.

Tefenlili, “Yönetim olarak sürdürülebilir bir yapıya kavuştuk. Hocamıza inancımız ve güvenimiz tam. Olumsuz sonuçlardan sonra birtakım eleştirilerin yapılması hiç hoş değil. Lig uzun bir maraton” diye konuştu

AKTAŞ'A GÜVENİMİZ TAM

Asbaşkan Veli Tefenlili sözlerini şöyle sürdürdü. Tefenlili,"Sürdürülebilir bir yapıyı oluşturduk. Hocamız Zafer Aktaş, hepimizin kefil olacağı ve dirayetli bir insan, sağlam karakterli bir antrenör.

Hocamıza ve kadromuza inancımız ve güvenimiz tam ”diye konuştu.

Asbaşkan Veli Tefenlili, "İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Bu sezon geçtiğimiz sezonlara oranla daha zor . Avrupa’nın en iyi ligine sahibiz. Rekabetçi bir ligde mücadele ediyoruz. O yüzden Denizli’ye yakışır mücadelemizi ligin sonuna kadar yapacağız. Hedeflerimiz var ve bunun için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz"dedi.

Veli Tefenlili, cuma akşamı kendi evlerinde oynayacakları Büyükçekmece maçını kazanarak tekrar çıkışa geçeceklerine olan inancının tam olduğunu söyledi.

Editör: Tahir Aygün